ULTIMA ORA

Kim Kardashian a dezvăluit cauza divorțului dintre ea și Kanye West, după un an de la anunțul despărțirii: „M-am ales pe mine”

Procesul de divorț dintre Kim Kardashian și Kanye West a început în urmă cu un an, dar vedeta de televiziune a dezvăluit cauza despărțirii abia acum. Într-un interviu pentru Vogue, mogulul din  industria cosmetică a vorbit despre alegerile pe care le-a făcut și cum i-au afectat căsnicia cu celebrul rapper.
  • De ce au ajuns la divorț Kim Kardashian și Kanye West
  • Dezvăluirea făcută de vedeta de peste ocean.

A trecut un an de când divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West ține prima pagină a publicațiilor de peste ocean, dar vedeta de televiziune a dezvăluit abia acum cauza rupturii.

Chiar dacă despărțirea a fost una publică, iar cei doi soți au ajuns să-și aducă acuzații dure în ultima perioadă, niciunul dintre ei nu a dat detalii despre sfârșitul căsniciei lor și cauza divorțului până acum. Discreția pe acest subiect a luat sfârșit, totuși, în cel mai recent interviu al brunetei.

Cauza divorțului dintre Kim Kardashian și Kanye West

"Pentru atât de mult timp, am făcut ceea ce i-a făcut fericiți pe alții și cred că în ultimii doi ani am decis că o să mă fac pe mine fericită. Și se simte foarte bine. Chiar dacă asta a creat schimbări și a provocat divorțul meu, cred că este important să fii sincer cu tine însuți cu privire la ceea ce te face fericit. M-am ales pe mine. Cred că este bine să te alegi pe tine”, a afirmat Kim Kardashian, pentru Vogue.

Totodată, vedeta a prezizat că începând cu vârsta de 40 de ani, pe care a împlinit-o anul trecut, vrea să se focuseze pe starea ei de bine. Acest lucru include grija pentru alimentație, mult sport, multă distracție și mai mult timp petrecut alături de copiii ei și de persoanele care o fac fericită.

Chiar dacă a criticat-o în mod repetat, Kanye West a și implorat-o pe Kim să-l primească înapoi. De asemenea, după publicarea interviului, rapperul a postat mesajul: „Doamne, te rog, adu familia noastră înapoi împreună”.

Afirmația vine în contextul în care West se află într-o relație cu actrița Julia Fox, iar Kim nu se sfiește să-și arate sentimentele pentru actorul Pete Davidson.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex