ULTIMA ORA

Urmăritul internațional Mircea Nebunu s-a bătut ca în filme în Italia, cu mai mulți interlopi români / Scandalul este abia la început

Exilat în Italia, liderul grupării Sportivilor,  Mircea Nebunu,  ar fi fost implicat, recent, într-un conflict cu mai mulți proxeneți români. În acest context, departe de prietenii care îl susțineau în București, „regele” din Berceni a fost nevoit să apere singur.

  • Mircea Nebunu s-a autoexilat în Italia după ce a fost dat în urmărire
  • Liderul grupării Sportivilor s-ar fi bătut cu mai mulți proxeneți români
  • Situația între interlopii români din Italia este tensionată în continuare    

Condamnat definitiv la un an și o lună de închisoare cu executare pentru conducere fără permis, Mircea Nebunu a fugit în Italia unde a solicitat protecția autorităților, împotriva Justiției din țara noastră.

Rămas în Italia, liderul interlop din Capitală ar fi avut un conflict cu patru proxeneți români. Cu toate că era acuzat, în spațiul public, că se bate numai pe internet, în sensul că își regla conturile prin intermediul unor live-uri transmise prin intermediul site-urilor de socializare, Mircea Nebunu ar fi fost nevoit, de această dată, să se bată de-adevăratelea.

Potrivit unor surse din anturajul acestuia, Mircea Nebunu ar fi fost însoțit de un prieten, în timp ce adversarii ar fi fost superiori din punct de vedere numeric. Totuși, după un schimb reciproc de lovituri, Nebunu ar fi reușit să facă față, iar lupta s-ar fi încheiat oarecum indecis.
Sursele citate au precizat că, după scandal, între Mircea Nebunu și bărbații care s-au încăierat cu ei ar fi fost transmise mai multe amenințări.

SURSA

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex