ULTIMA ORA

Prima soție a lui Nuțu Cămătaru, agresată la o petrecere / Au fost scene demne de filmele de comedie

Fosta soție a lui Nuțu Cămătaru ar fi fost agresată, recent, la o petrecere care a avut loc într-o locație de lux din cartierul bucureștean Militari. Incidentul s-ar fi produs după ce Lidia Balint ar fi sărit să-l lovească pe un om de afaceri, apropiat al fostului ei soț.

  • Lidia Balint îl rugase pe cel mai bun prieten al liderului interlop să-i salveze căsnicia
  • Femeia s-ar fi simțit jignită după ce Nuțu Cămătaru și Claudia Brazilianca au fost nași la nunta fiicei lui Adrian Mogoș
  • Fiul cel mare al lui Nuțu Cămătaru a sărit și el la bătaie

Lidia Balint, cunoscută sub numele de Mica, a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la un botez care a fost organizat într-o locație luxoasă din sectorul 6. Aceasta a fost însoțită de fiul ei cel mare, Nuțulică, mai ales că la petrecere au participat o mulțime de persoane, multe dintre acestea asociate lumii interlope. 


Potrivit unor martori, la eveniment ar fi fost prezent și omul de afaceri Adrian Mogoș, unul dintre cei mai buni pieteni ai lui Nuțu Cămătaru. Surse apropiate lumii interlope au povestit, pentru Spynews, că atunci când Nuțu a decis să divorțeze și să-și refacă viața alături de Claudia Brazilianca, Mica l-ar fi rugat pe Mogoș să-l convingă să nu divorțeze. Deși ar fi stat de vorbă cu prietenul lui, liderul interlop nu ar fi vrut să renunțe și ar fi afirmat că vrea să trăiască alături de Claudia.

Timpul a trecut, iar Nuțu și Brazilianca au fost nași la nunta lui fiicei lui Mogoș. Acest lucru ar fi jignit-o pe Mica, care s-ar fi simțit trădată. Ca urmare, la petrecerea respectivă Mica l-ar fi atacat pe mogoș într-un moment în care cei doi s-au întâlnit în zona toaletelor. Fosta soție a lui Nuțu Cămătaru l-ar fi lovit cu pumnul în spate, iar bărbatul ar fi împins-o, moment în care aceasta s-ar fi dezechilibrat. După incident, unii dintre invitați ar fi avut impresia că omul de afaceri a lovit-o. 

Bulversat de această situație neașteptată, Adrian Mogoș ar fi ieșit și ar fi luat-o pe marginea piscinei, însă, într-un moment de neatenție, a alunecat și ar fi căzut în apă. Abia ieșise la mal, când, spun martorii, acesta a fost atacat de Nuțulică. Fiul cel mare al lui Nuțu Cămătaru ar fi venit în fugă și ar fi încercat să-l lovească pe Adrian Mogoș, însă acesta a reușit să-l prindă de mâini, până când conflictul a fost aplanat de restul invitaților.

Sursa: Spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex