ULTIMA ORA

EXCLUSIV VIDEO | Mărturia teribilului bătăuș Dan Mutu despre cum l-a băgat în comă pe faimosul Pian Duduianu. „La Văcărești l-am «electrocutat». Parcă l-am împușcat!” (Partea a II-a)


 Aventurile legendarului interlop Dan Mutu se mută, în acest al doilea episod, în centrul orașului, unde îl cunoaște pe Cezar Nichita, cel mai temut bătăuș al Bucureștiului anilor ’70 – ’80. Împreună cu Cezar și cu Gigi Marinescu, un interlop respectat, trecut atunci de prima tinerețe, Dan Mutu duce scandalurile la un alt nivel. Ajuns din nou în detenție, soarta îl pune față în față cu Nicolae Duduianu, cel care avea să rămână în istoria lumii interlope sub numele de Pian. Tot în istoria lumii interlope a rămas și bătaia dintre cei doi, din Penitenciarul Văcărești, descrisă pe larg de Dan Mutu, în EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.

După mai multe bătăi fulgerătoare, este recrutat dintr-un cămin cultural de Gigi Marinescu, un om al muncii care devenise faimos pentru scandalurile în care se implica în afara orelor de serviciu.

Așa a ajuns Dan Mutu să-l cunoască pe Cezar Nichita, ”regele pușcăriilor”, un individ extrem de agresiv, care ani la rând a dominat, prin violență, lumea interlopă de pe străzile Capitalei.

Pian a avut nevoie de intervenția medicului

Împreună cu cei doi, Mutu a luat parte la o serie de bătăi, care mai de care mai sângeroase. Așa a ajuns din nou la închisoare, unde a avut un conflict cu Pian, care tocmai ajunsese la pușcăria Văcărești, împreună cu Cristofor Duduianu, după ce autoritățile vremii probaseră că cei doi erau hoți de cai.

Cu această ocazie, Dan Mutu l-a bătut pe Pian, care, în urma unei singure lovituri în barbă, a căzut ca ”electrocutat” și a și-a revenit doar după o injecție făcută de medicul pușcăriei.

Toate aceste evenimente, dar și multe altele sunt povestite, pe larg, în exclusivitate pentru Gândul, chiar către fostul lider interlop, în cel de-al doilea episod al documentarului „Dan Mutu, bătăușul legendar al Epocii de Aur”.

Sursa

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex