ULTIMA ORA

Momentul în care Bercea Mondialu a fost eliberat din închisoare. Și-a împins soția imediat cum a ieșit pe poarta penitenciarului / FOTO

Zi cât se poate de specială în familia lui Bercea Mondialu! Cunoscutul interlop a fost astăzi eliberat din închisoare, cu doar câteva momente în urmă, însă a avut o reacție neașteptată imediat cum a ieșit pe poarta penitenciarului. Și-a împins cu bestialitate partenera de viață, care încerca să îl strângă în brațe.

  • Interlopul și-a respins soția
  • Bercea Mondialu a împins-o cu bestialitate
  • Femeia a fost luată prin surprindere de reacția lui

Mai multe rude au ajuns astăzi în fața penitenciarului pentru a-l aștepta pe Bercea Mondialu și pentru a-l conduce acasă. Bineînțeles, printre acestea s-a numărat și soția lui, care a avut parte de o surpriză neplăcută.

Momentul în care Bercea Mondialu a fost eliberat

Finul fratelui lui Traian Băsescu, Bercea Mondialu, pe numele său real Sandu Anghel, a fost eliberat condiţionat din închisoare cu câteva momente în urmă. Interlopul a fost condamnat la închisoare într-un dosar de tentativă de omor.

Ei bine, cunoscutul interlop a ispășit numai un an şi cinci luni în spatele gratiilor, din pedeapsa de 13 ani. A fost eliberat în urma unei decizii a Tribunalului Mehedinţi.

Și fiul său, Laurenţiu Anghel, a fost condamnat la închisoare în același dosar, urmând să stea în spatele gratiilor 9 ani şi 6 luni.

"Condamnă pe inculpatul Anghel Sandu, zis Bercea Mondialul, la pedeapsa principală cu închisoarea de 6 (şase) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor simplu (fapta săvârşită în data de 22.01.2009, în dauna persoanei vătămate Matei Valeriu) (...) Constată că fapta prezentă, săvârşită în data de 22.01.2009, este concurentă cu faptele pentru care inculpatul Anghel Sandu a fost condamnat prin Sentinţa Penală nr. 209/ 04.04.2017 a Tribunalului Dolj, (...) cu faptele (...) pentru care inculpatul Anghel Sandu a fost condamnat prin Sentinţa penală nr. 29/22.02.2012 a Tribunalului Olt, (...) şi prin Sentinţa penală nr. 83/20.01.2015 a Tribunalului Argeş (...) În final, inculpatul Anghel Sandu va executa: - pedeapsa principală rezultantă de 13 ani închisoare şi 272 zile închisoare, în regim de detenţie", au transmis oamenii legii pe atunci.

Cum a reacționat interlopul când și-a văzut soția

Interlopul a avut o reacție neașteptată atunci când a ieșit pe poarta închisorii. Cu sufletul la gură, îmbrăcată într-o haină de lux, soția sa l-a așteptat minute în șir. De abia aștepta să îl strângă în brațe.

Imediat cum a fost eliberat, femeia a sărit să îl strângă în brațe și să îl sărute. Bercea Mondialu a respins-o și a împins-o cu bestialitate. Interlopul s-a îndreptat direct către autoturism și s-a urcat pe bancheta din spate.

Fără să stea prea mult pe gânduri, soția sa l-a urmat. S-a urcat și ea în mașină, lângă el, și s-au îndreptat împreună spre casă.

Bercea Mondialu a intrat în închisoare din cauza unei tentative de omor, săvârşită în anul 2009 asupra fostului viceprimar al municipiului Slatina, Valeriu Matei.

SURSA

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex