ULTIMA ORA

Gest neașteptat al interlopului umilit în public de un milionar de top / Cu cine s-a aliat liderul clanului Caran!

Costel al lui Caran, considerat unul dintre cei mai periculoși lideri interlopi din Capitală, a luat o decizie care s-a împrăștiat repede în mediile infracționale. Gestul neașteptat al temutului mafiot i-a făcut pe mulți să-și ridice semne de întrebare cu privire la influența pe care o mai mai au Caranii pe străzile Bucureștiului.

  • Clanul Caran, care a semănat teamă, ani la rând, pe străzile Bucureștiului, a ajuns într-o situație delicată
  • Costel Caran, liderul grupării, ar fi primit bodyguarzi de la prietenul său, Mircea Nebunu

Ani la rând, clanul Caran a semănat groază în București, în special în sectorul 2, unde membrii clanului și-au găsit adăpost după ce, inițial, au fost alungați din Piteasca, localitatea lor natală, situată în județul Ilfov, de o grupare rivală. În Capitală, Caranii s-au remarcat, în special, prin acte de violență comise cu sălbăticie. Teama pe care o insuflau în jurul lor i-a făcut pe membrii clanului să considere că nimeni nu ar trebui să treacă peste cuvântul lor. Acesta a fost și motivul pentru care, în toamna anului trecut, Costel s-a luat la bătaie, la o terasă de fițe din București, cu fiul unui dezvoltator imobiliar de succes. Costel Caran i-ar fi reproșat tânărului că ar fi deschis o afacere împreună cu bodyguardul Roger Bogdan, unul dintre dușmanii clanului, deși, inițial, i-ar fi atras atenția să nu mai vorbească cu acesta. În contextul acestor reproșuri, Costel Caran i-ar fi dat o palmă, iar tînărul ar fi răspuns cu un croșeu bine plasat, care l-a pus jos pe temutul interlop.

Surse apropiate lumii interlope au dezvăluit, pentru spynews.ro, că după acest incident, Costel Caran ar fi decis să nu mai umble singur atunci când merge în locuri publice. În ajutor i-ar fi sărit prietenul său din Berceni, Mircea Nebunu, care ar fi pus mai mulți oameni de-ai săi să-l păzească. Sursele citate au mai spus că gestul lui Costel Caran ar fi ridicat semne de întrebare cu privire la influența pe care membrii clanului o mai au în lumea interlopă, dacă au ajuns să se teamă atunci când ies în oraș.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex