ULTIMA ORA

Anamaria Prodan îl umilește pe Laurențiu Reghecampf. Ce cuvinte tăioase i-a adresat impresara încă soțului ei: ”El e ca elasticul”

 Anamaria Prodan nu mai are o relație cu Laurențiu Reghecampf de aproape un an, din momentul în care Laurențiu Reghecampf a anunțat că va divorța. Impresara continuă seria atacurilor dure la adresa lui, iar acum îi adresează din nou cuvinte tranșante.

  • Anamaria Prodan, cuvinte tranșante pentru Laurențiu Reghecampf
  • Ce i-a transmis impresara încă soțului ei

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț, iar de aproape un an cei doi sunt în scandal uriaș și lucrurile nu par a se termina atât de rapid. Impresara a ținut să-i adreseze din nou cuvinte tranșante celui care în continuare în acte îi este încă soț. 

Anamaria Prodan îl umilește din nou pe Laurențiu Reghecampf

Ea se trezește cu procese peste procese, asta după ce antrenorul decide să o dea în judecată, dar și partenera lui de viață, Corina Caciuc.

Într-un interviu recent, impresara a ținut să spună despre Laurențiu Reghecampf că e precum un elastic, asta deoarece a revenit la forma inițială, cea înainte de a o cunoaște pe ea.

“Nu vreau nici să aud ce face, dacă face, sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și … s-a întors la forma lui inițială.

Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el că nu ne interesează”, a spus Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Laurențiu Reghecampf nu vrea să divorțeze la notar

Anamaria Prodan își dorește să divorțeze cât mai repede, însă se pare că Laurențiu Reghecampf este cel care lungește acest proces, asta pentru că nu vrea să fie făcut la notar. 

Pentru acest lucru, Anamaria Prodan are și o explicație și susține că antrenorul nu ar mai avea ce să aducă la notar, iar din acest motiv el tot evită să divorțeze în fața notarului, ci preferă să se judece la tribunal cu impresara.

„La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă, că la partaj nu mai avem nimic (…) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu!” spunea ea la Antena Stars.

Următorul termen în procesul de divorț are loc pe data de 16 mai, atunci când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își vor da întâlnire la Judecătoria Buftea. 

SURSA

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex