ULTIMA ORA

Novak Djokovic nu mai are voie să mai intre în Australia în următorii trei ani. Ministrul de Interne a făcut anunțul: ''Acea decizie a fost păstrată”

Ghinioanele și evenimentele neplăcute se țin lanț în viața sportivului, asta după ce i s-a interzis participarea în acest an la Australian Open. Tenismenul a ajuns în Dubai și a avut parte de o altă veste neplăcută. Novak Djokovic are interdicție de trei ani de a mai intra în Australia.

  • Novak Djokovic, interdicție 3 ani de a mai intra în Australia
  • Ministrul de Interne a fost cel care a făcut anunțul!

Sportivul sârb are parte de o perioadă nu tocmai frumoasă, asta după ce i s-a interzis participarea la Australian Open. După ce a fost deportat din Australia, Novak Djokovic a ajuns în Dubai și-a avut parte de o altă veste proastă.

Novak Djokovic, interdicție 3 ani de a mai intra în Australia

Conform Ministrului Afacerilor Interne, Karen Andrews, citată de DailyMail, Novak Djokovic are o interdicție de 3 ani de a mai intra în Australia, după ce Curtea Federală a decis să mențină decizia Ministrului Imigraților Hawke de a-i anula viza sportivului.

"Viza sa a fost anulată de Ministrul Imigraților, Hawke. Acea decizie a fost păstrată și de Curtea Federală, așa că în consecință, acesta nu mai are voie 3 ani să intre în Australia. Totuși, ar putea să fie o discuție despre o nouă viză mai devreme, dar totul este ipotetic acum", a declarat Karen Andrews.

Novak Djokovic a ajuns în Dubai

Prim-Ministrul a ținut să menționeze în presă despre o posibilă întoarcere a sportivului în Australia mai devreme decât perioada de interdicție: "Da, e adevărat că perioada de interdicție este de 3 ani, dar în circumstanțele potrivite, ar putea să se întoarcă mai devreme în Australia", a mărturisit Morrison.

Magistrații au hotărât de a-i anula viza sârbului, iar acesta a fost deportat din Australia. Sportivul a plecat împreună cu staff-ul său în Dubai, însă destinația finală a fost Marbella, așa că acesta va petrece următoarele 10 zile în Spania.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex