ULTIMA ORA

Cristi Manea și-a văzut fiica pentru prima dată! Reacția emoționantă a fotbalistului: „Cea mai frumoasă Victorie!” / FOTO

 

Cristi Manea este în culmea fericirii după ce și-a văzut pentru prima dată fiica nou-născută. Reacția fotablistului de pe rețelele de socializare i-a emoționat complet pe fani.

  • Cristi Manea a postat primele fotografii cu fiica sa pe Instagram
  • Fotbalistul a transmis un mesaj emoționant

Cristi Manea și iubita sa, Irina Deaconescu sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți pentru prima dată. Emoțiile i-au copleșit pe cei doi, cu toate că fotbalistul nu a putut să-și vadă fiica până astăzi, din cauza regulilor sanitare din spital.

Întâlnirea dintre micuța Victoria și tatăl ei a fost cât se poate de emoționantă! Fotbalistul a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii cu fiica sa, alături de o descriere înduioșătoare care le-a topit inimile fanilor. Cu toate că are doar 23 de ani, Cristi Manea este pregătit să-și ia rolul de tată foarte în serios și este extrem de mândru de familia pe care o are acum cu frumoasa blondină.

„Cea mai frumoasă Victorie!”, a scris Cristi Manea pe Instagram.

Cristi Manea și Irina Deaconescu au devenit părinți pentru prima dată

În urmă cu 3 zile, Irina Deaconescu posta pe rețelele de socializare ultimele imagini în postura de graviduță, dar și pregătirea pentru plecarea la spital. La câteva ore, minunea din viața celor doi părinți a venit pe lume, iar momentul a fost imortalizat imediat de camerele foto. Proaspăta mămică le-a făcut cunoștință fanilor cu Victoria, stârnind numeroase reacții din partea internauților. Cristi Manea a repostat fotografia iubitei sale pe contul personal de Instagram, copleșit de trăiri.

Anul acesta a mai venit cu o noutate în celebrul cuplu. Fotbalistul a dorit ca familia lui să fie cu adevărat reală și și-a cerut iubita în căsătorie, răspunsul fiind un „DA” categoric. Cei doi s-au mutat deja împreună, iar acum își vor dedica grija și atenția fiicei lor.

Sursa SpyNews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex