ULTIMA ORA

Anamaria Prodan, reacție șocantă după ce Laurențiu Reghecampf a postat ecografia cu viitorul său copil: "Să-i dea Dumnezeu..." / FOTO

 

 

Laurențiu Reghecampf a uimit pe toată lumea, asta imediat după ce a postat pentru prima dată ecografia cu viitorul său copil pe care-l are împreună cu Corina Caciuc. Ei bine, nici Anamaria Prodan nu a rămas fără un răspuns la videoclipul postat de încă soțul ei, astfel că a avut o reacție șocantă, la care nimeni nu se aștepta!

  • Cum a reacționat Anamaria Prodan când a văzut ecografia cu copilul
  • Ce le-a transmis sexy impresara

Anamaria Prodan nu a ezitat în momentul în care a văzut că celebrul antrenor este foarte mândru că o să devină din nou tată, astfel că i-a transmis câteva cuvinte, care au impresionat marea comunitate de care se bucură în mediul online.

Anamaria Prodan, reacție șocantă după ce Laurențiu Reghecampf a postat ecografia cu viitorul său copil

Ei bine, nu! De data aceasta Anamaria Prodan nu a mai avut o reacție furibundă, ci una pașnică, căci la mijloc este vorba de un copil, indiferent de inconvenientele și discuțiile care sunt între ea și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

La doar câteva minute după ce celebrul antrenor a postat clipul video, în care se arată extrem de mândru că o să fie din nou tată, de data aceasta alături de Corina Caciuc, sexy impresara a avut o primă reacție.

"Să-i dea Dumnezeu mult noroc copilului și o viață de vis. Ce doresc copiilor mei, îi doresc și copiilor lui Laurențiu. El nu are nici o vină pentru ceea ce a făcut tatăl lui.", este mesajul scris de Anamaria Prodan pe pagina ei de Instagram.

Anamaria Prodan, un nou mesaj pentru amanta lui Laurențiu Reghecampf

De asemenea, imediat după prima reacție pe care o avut-o pe site-urile de socializare legate de ecografia cu copilul, postată de Laurențiu Reghecampf, sexy impresara a mai vrut să lămurească un aspect important.

Fără a ezita vreo secundă, a explicat că nu are nimic personal cu amanta încă soțului ei, argumentând că singurul vinovat în această poveste este nimeni altul decât celebrul antrenor. Ba mai mult decât atât, a precizat că dacă nu era Corina Caciuc în peisaj, cu siguranță era o altă femeie.

"(...) Nu avem nici o treabă cu amanta. Dacă nu era asta, era alta. Deci, vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta și acest copil nevinovat în scurt timp sunt istorie pentru Reghe. Cum apare altă femeie cu bani, căci acum e sărăcuț cu banii. Istoria se repetă!", a mai scris secy impresara pe Instagram-ul personal.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex