ULTIMA ORA

”Beleaua” Corduneanu își mută ”Diamantul Roz” la vilă! Cum arată casa pe care temutul interlop din Moldova și-o construiește lângă Iași? Dezvăluiri exclusive

Adrian ”Beleaua” Corduneanu, unul dintre cei mai cunsocuți interlop din zona Moldovei, a decis să facă o schimbare în ceea ce privește stilul său de viață.

”Beleaua”, fratele mai mic al lui Costel Corduneanu, legendarul lider al grupării cu același nume din Iași, s-a săturat de viața de la bloc și își construiește o casă în apropiere de oraș. Adrian a chiziționat cu ceva vreme un teren în zona respectivă și imediat s-a apucat de construcție. 

În prezent, casa este aproape gata la exterior, mai trebuie doar trase utilitățile și de realizat finisajele interioare.

Adrian Corduneanu a stat doar la bloc

Adrian Corduneanu și-a invitat deja prietenii la un grătar peste câteva luni, când vila va fi gata, prin intermediul unei postări pe contul lui de socializare.

Adrian Corduneanu își construiește o vilă lângă Iași[Sursa foto: Facebook: Adrian Corduneanu]

Deși se laudă cu mulți bani și conduce doar mașini scumpe, Adrian Corduneanu a stat toată viața într-un apartament de bloc.

În ultima perioadă, el a început să simtă nevoia de mai mult spațiu pentru că are o familie destul de numeroasă. Corduneanu este căsătorit de mulți ani cu Ramona, poreclită ”Diamantul Roz”, și are cu aceasta trei copii. 

Adrian Corduneanu e fratele mai mic al lui Costel Corduneanu[Sursa foto: Facebook: Adrian Corduneanu]

În plus, Adrian Corduneanu a fost mereu un tip extrem de legat de familie. În timp ce prietenii lui se laudă în postări cu tot felul de fapte de vitejie și se pozează doar în anturajele mai mult sau mai puțin periculoase, Adrian, care e un tip care comunică mult pe rețelele de socializare, se pozează doar alături de soție și copii. În ultima perioadă, el pare mai legat ca oricând de Ramona, căreia îi declară public iubirea aproape în fiecare zi. 

E căsătorit cu Ramona de 25 de ani

Pe de altă parte, se spune că în căsnicia lor a existat un moment de cotitură atunci când Adrian a fost ultima oară condamnat și a ispășit o perioadă la închisoare.

La un moment dat, printre interlopi s-a zvonit că Ramona ar vrea să plece de lângă Corduneanu și chiar au apărut fotografii cu ea și un bărbat din București. De asemenea, și în 2011, între cei doi au mai existat ceva neînâelegeri, la vremea respectivă Adrian cerând divorțul de Ramona, acțiune care nu s-a mai finalizat până la urmă

Adrian Corduneanu și soția lui, Diamantul Roz[Sursa foto: Facebook: Adrian Corduneanu]

Lucrurile s-au rezolvat în momentul în care Corduneanu a ieșit de la închisoare și și-a reluat locul lângă ”diamantul lui roz”. Cei doi par să formeze din nou un cuplu perfect iar relația lor pare mai puternică decât oricând, în ciuda gurilor rele. Adrian Corduneanu și Ramona sunt căsătoriți de 25 de ani.

Sursa:  wowbiz.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex