ULTIMA ORA

Clanurile din țară, mesaj de susținere pentru Pian Jr, noul lider al Duduienilor! Șeful clanului Motanu: ”Strânge-i pe cei rispiți, câștigă-ți respectul. Moartea lui Emi nu trebuie lăsată...” EXCLUSIV

Vestea că Dudueinii și-au găsit un lider în persoana fiului lui Emy Pian, a stârnit reacții de la alte clanuri din țară.

Aly, fiul lui Emi Pian a devenit lider informal al clanului Duduienilor, cel puțin până la ieșirea din închisoare a unchilor săi, reținuți pentru tentativă de omor, iar reacțiile nu au întârziat să apară. 

Ștefan Stan, liderul clanului Motanu din Brăila, a discutat cu WOWbiz.ro despre rolul pe care trebuie să-l joace de acum înainte Pian Jr.

Cum se aleg liderii în lumea interlopă?

Motanu spune că Aly nu poate fi numit deocamdată șef al clanului Duduianu ci doar al familiei Pian. Brăileanul a explicat că în lumea interlopă există reguli clare atunci când vine vorba despre ierarhiile căpeteniilor. 

”Am primit cu multă bucurie vestea că Aly Pian este de fapt lider al familiei Pian nu al al Duduienilor căci fiecare CLAN /FAMILIE de acest gen își are liderul său. De fapt liderul unui clan sau al unei familii de acest gen se alege astfel: fratele cel mai mare al celui care a fost lider al Clanului sau al unei familii de genul sus menționat.

Deci, dacă fratele cel mare refuză ordinea de preluare a Familiei ca și conducător, merge către cei mai mici dintre frați. În cazul în care nici unul dintre frați nu dorește să preia conducerea, atunci băiatul cel mare al celui care a fost lider al familiei devine automat conducător peste respectiva familie. Dacă acesta din urmă refuza sau din alte motive nu poate prelua rolul de lider al familiei, atunci, dacă liderul familiei, respectiv Emy Pian a lăsat mai mulți moștenitori de sex masculin, va prelua în ordine poziția de lider al familiei, dar întotdeauna se va ține cont de la fratele cel mai mare către cel mic”, a explicat Motanu pentru WOWbiz.ro.

Șeful clanului Motanu: ”Îl felicit pe Aly, dar are o moștenire grea”

Liderul brăilean spune că alegerea lui Aly Pian în rolul de nou șef al familiei Duduianu contează extrem de mult, dar că acesta are o misiune grea. Motanu, al cărui frate a murit și el într-o luptă de stradă, în urmă cu câțiva ani, spune că cel care l-a ucis pe Emi Pian va trebui să plătească, însă susține că violența nu este niciodată o soluție și că ”a ucide este cel mai mizerabil lucru”

Emi Pian, alături de fiul lui, Aly

”Îl felicit pe Aly pentru faptul că este noul lider al familiei Pian, are însa de dus o grea moștenire, aceea de a-și reprezenta bunicul și tatăl în același timp prin bunătatea, dragostea și respectul pe care aceștia l-au lăsat în rândul tuturor clanurilor/familiilor. Sfatul meu pentru Aly Pian: strânge lângă tine pe cei risipiți, adună-i lânga tine pe cei valoroși, câștigă respectul prin aplecarea ta la nevoile fiecăruia. Și nu accepta lângă tine pe cei care știu doar să te laude căci aceia te vor vinde. 

Firește că moartea lui Emi Pian nu trebuie lăsată nepedespsita iar acest lucru nu se poate realiza decât prin unitatea familiei. Șterge-ți lacrimile și treci la treabă cu o echipă gata să îți fie alături.

Transmit pe aceasta cale încă o dată un mesaj destul de scurt și clar pentru cei care l-au impușcat, acum 5 ani la Brăila, în plină stradă, pe fratele meu, Brot Cristian Alexandru: nimic nu rămâne neplătit pe această lume.(...)

Niciodată, nimeni să nu uite că șmecher ca Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian, n.r.) în veci nu se va mai naște. A fi șmecher sau interlop nu înseamnă sub nici o formă să dai cu pumnul. A ucide este cel mai mizerabil lucru posibil. Totul se rezolv prin dialog”, a mai spus Ștefan Stan zis Motanu pentru WOWbiz.ro

”În România mai avem un singur om de valoare: Estronom”

Brăileanul l-a mai sfătuit pe Aly Pian să apeleze la sfaturile lui Estronom Duduianu, unul dintre unchii săi, în acest moment unul din cei mai rspectați lideri interlopi din România. 

Emi Pian și tatăl său, Nicolae Duduianu

”Am convingerea că îl vei considera de acum înainte pe Estronom Duduianu ca pe un tata și bunic, pentru că ESTRONOM DUDUIANU are aceleași calități ca a bunicului tău: caracter fin, dulce, simplu după vorbă dar uriaș când vine vorba de modul său de a fi ca OM. Căci a fi om e lucru mare, a fi domn e o întâmplare. Pentru a fi lider de clan, ai nevoie de vreo 10 ani experiență, pe care o dobândești stând langă un om care gândește cu capul, iar aici firește că mă refer la Nicolae Duduianu, Dumnezeu să îl ierte. La ora actuală, în România mai avem, din păcate, o singură valoare inastimabilă, Estronom Duduianu. Să nu uite acest lucru nici un interlop sau așa-ziși șmecheri, pardon, bombardieri”, a mai spus liderul clanului brăilean Motanu. 

Sursa: wowbiz.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex