Cele mai ciudate preferințe culinare ale reginei Elisabeta a II-a
Chiar dacă mulți au contestat-o pentru preferințele sale culinare cel puțin ciudate, chiar și aceștia s-au arătat impresionați de energia pe care o afișează în ciuda vârstei extrem de înaintate. Darren McGrady, cel care a fost Chef pentru familia regală timp de aproape 10 ani, încă din 1982, a povestit pentru revista Hello! că suverana avea obiceiul să mănânce săptămâni întregi acelaşi preparat.De fiecare dată când se află la reşedinţa de vacanţă de la Balmoral, aceasta preferă să servească fructe proaspete dintr-un recipient Tupperware, brand recunoscut pentru fabricarea produselor de plastic practice, în special pentru picnic . Tot celebrul bucătar este cel care a dat-o de gol: „E adevărat că regina trebuie să mânânce mereu din farfurii de aur cu tacâmuri de aur, dar uneori, la Balmoral, mânca fructe dintr-un recipient Tuppeware de culoare galbenă”.
De asemenea, regina adoră sandvişul cu ton, maioneză şi castraveţi și nu refuză niciodată o porție din desertul preferat, tortul de biscuiți cu ciocolată. „Este singura prăjitură din care ea comandă o bucată în fiecare zi, până când se termină.
Mănâncă o mică bucată în fiecare zi, până când rămâi în bucătărie cu o bucățică minusculă. Însă chiar și acea bucățică minusculă trebuie să i-o păstrezi. Dacă lipsește o firimitură, ea remarcă acest lucru. Reginei îi place atât de mult acest desert, încât, atunci când se deplasează prin regat, Chocolate Biscuit Cake o urmează peste tot, cu trenul!”, a mai spus Darren McGrady.
Sursa: fanatik.ro
0 Comentarii
Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.