ULTIMA ORA

Schimbarea „suferită” de Simona Halep! Cum s-a transformat sportiva de când este iubită de Toni Iuruc / FOTO

Simona Halep a „suferit” o serie de transformări de când Tpni Iuruc îi este alături și os susține necondiționat. Sportiva dă de înțeles că iubirea îi prietește și nici nu ar vrea să mai știe cum este să fie singură.

  • Simona Halep, transformare uluitoare
  • Cum arată sportiva de când are relație
  • Toni iuruc o face să strălucească

Simona Halep se mândrește cu o carieră de succes, dar nici în plan personal nu putem spune că o duce mai rău. Sportiva se iubește de ani buni cu afaceristul Toni Iuruc, chiar dacă acesta este cu destul de mulți ani mai în vârstă decât ea. 

Acest lucru nu a părut să fie vreun impediment pentru cei doi, pentru că, din câte se poate observa, dragostea trăită de Simona pare să îi priască din plin. Românca noastră radiază de fericire, și nu doar pentru titlurile câștigate e bandă rulantă, ci și pentru gândul că acasă o așteaptă, cine știe, poate chiar viitorul ei soț.

<

Cum a transformat-o relația pe Simona Halep

Și că tot vorbeam de transformari, Simona Halep pare să devină și mai îndrăzneață de când este cu iubitul ei. Tenismena a renunțat, încet-încet, la hainele de sport, încercând din ce în ce mai des rochițe colorate, mulate și elegante.

Ce-i drept, nu îi stă deloc rău, așa că putem spera doar că Simona Halep și Toni Iuruc vor mai fi mult și bine împreună, mai ales că se completează atât d ebine unul pe altul.

Sursa: Spynews.ro

 

 

 

 

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex