ULTIMA ORA

Dani Mocanu, anunț de ultimă oră pentru toți românii: ”Fraților, retrageți toți banii din bănci”. Ce se va întâmpla în scurt timp

Despre Dani Mocanu putem afirma că luptă din răsputeri pentru a fi un cetățean model. Ei bine, venim și cu dovezi în acest sens. Celebrul manelist a mers acum aproape o săptămână la vama Siret pentru a ajuta refugiații din ucraina din punct de vedere financiar, iar acum a tras un semnal de alarmă pentru toți românii.

  • Ce i-a sfătuit manelistul pe români
  • Ce se întâmplă cu băncile din România
  • Banii se retrag urgent

Într-adevăr, Dani Mocanu a transmis un mesaj de alarmă, de ultimă oră, pe rețelele de socializare, pe conturile sale oficiale. Celebrul manelist s-a filmat în timp ce i-a avertizat pe toți românii care au bani în conturi bancare.

Dani Mocanu, anunț de ultimă oră pentru toți românii

Dani Mocanu i-a rugat pe toți fanii lui și pe cei care îi ascultă muzica să retragă din bancă toți banii pe care îi au. Toată lumea se întreabă în aceste momente ce se întâmplă, de fapt, în băncile din România.

Celebrul manelist le-a mai spus urmăritorilor lui de pe rețelele de socializare că îi roagă din suflet să asculte de acest sfat și părea să fie mai serios ca niciodată. Ce-i drept, Dani Mocanu nu se plânge de bani, dar de data aceasta i-a avertizat și pe alții.

Cu toții știm că Dani Mocanu are o situație financiară cât se poate de bună și se mândrește cu acest lucru și în piesele lui, melodii care de obicei ocupă primele locuri din trendingul românesc. De obicei, Dani Mocanu lasă impresia că nu îl interesează de cei din jur.

Ce i-a sfătuit manelistul pe români

Într-adevăr, în ultima săptămână, românii și-au retras masiv banii de pe carduri. Deocamdată, autoritățile nu au emis niciun avertisment în acest sens.

Fraților, am un sfat pentru voi din toată inima. Toți cei care aveți sume importante de bani în bănci, retrageți banii și țineți-i cash, da?! Veți avea mare nevoie, ascultați ce vă spun”, a spus Dani Mocanu.

Moneda Euro a explodat în ultima perioadă. Potrivit specialiștilor, în acest sens, românii au scos de două ori mai mulți bani din conturile bancare, de când a început războiul în Ucraina, la data de 24 februarie 2022.

SURSA

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex