ULTIMA ORA

Așa arăta acum 10 ani casa în care acum locuiește Tzancă Uraganul! Povestea neromanțată a ”palatului” de la Ploiești în care locuiește ”regele Youtube-ului”! EXCLUSIV

Tzancă Uraganul este unul dintre cei mai bogați maneliști, care nu s-a ferit să afirme că averea lui a ajuns la un milion de euro (cel puțin până a venit ANAF-ul să-l verifice).

Manelistul locuiește într-un adevărat palat situat în Ploiești, în cartierul ”Pictor Rosenthal”. Vila lui se remarcă imediat pe stradă ca fiind cea mai mare și cu porțile cele mai spectaculoase. Nu multă lume știe însă cum a ajuns Tzancă să locuiască aici.

Tzancă a cumpărat două case lipite și le-a unit între ele

Tzancă Uraganul a cumpărat casa în 2017, când deja începuse să se îmbogățească din muzică. 

Visul lui, încă de când era copil, a fost să locuiască într-o casă mare, toată vopsită în alb. Nu a găsit ce și-a dorit, dar a improvizat.

Uraganul României a găsit o vilă cu două etaje, însă parcă nu era suficient pentru el. Imobilul l-a achiziționat de la niște oameni de afaceri locali, care au construit pe un teren cumpărat de la un localnic ce a împărțit locul în două, păstrând o jumătate pentru el.

Omul a locuit într-o bojdeucă din chirpici, cu o singură cameră, până când a decis să vândă și bucata lui. Astfel, în locul căsuței vechi a răsărit o nouă vilă. 

Revenind la Tzancă, acesta simțea că vila cumpărată nu e suficientă pentru valoarea lu i, așa că a insistat pe lângă noul vecin să-i vândă și partea lui. Până la urmă a reușit să facă acest lucru și a ajuns în acest fel să fie proprietar pe două vile alăturate.  

Investiția totală a sărit, la vremea respectivă, de 500.000 de euro. 

Evident, la început, casele nu comunicau între ele, așa că dacă Tzancă dorea să ajung în cealaltă aripă, trebuia să iasă din curte și să intre la vecinul...

care era tot el! În plus, deși manelistul avea o curte mare, aceasta era tăiată la mijloc de un gard din beton. În spatele acelui gard, Uraganul își parca mașinile de lux, pentru că avea loc mai mult.

Manelistul se trage dintr-o familie modestă: mama era casnică iar tatăl dealer de mașini

În fine, după ceva timp, Tzancă a reușit să unească cele două case, spărgând peretele despărțitor și punând la pământ și gardul dintre proprietăți. Ulterior, el a scos dalele vechi din curte și le-a înlocuit cu marmură de culoare albă și neagră, ca într-un veritabil joc de șah.

Povestea a început însă de la o casă de chirpici, un fel de metaforă a ascensiunii fulminante, de la un copil de condiție modestă la statutul de star al manelelor pe care îl are acum Tzancă. 

”Vin dintr-o familie normală, cu strictul necesar, nici bogată, nici săracă. Mama nu se ocupa cu nimic, stătea acasă, tata cu mașini”, a povestit Tzancă Uraganul despre copilăria lui. 

Sursa: wowbiz.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex