ULTIMA ORA

Cum îl alintă iubita pe Alex Bodi. Cei doi au plecat împreună într-o locație de basm / FOTO

Ca mai toate relațiile lui Alex Bodi și cea cu actuala iubită este una cu năbădăi, dar lucrurile par să arate bine pentru ei în acest moment. Cei doi au fost despărțiți, dar s-aî împăcat la începutul acestei luni, iar acum sunt nedezlipiți. Aflată alături de afacerist într-o locație de basm, partenera a dezvăluit un posibil alint pe care îl folosește la adresa lui.

  • Alex Bodi și iubita lui au plecat la drum împreună
  • Cum îl alintă partenera pe afacerist

Alex Bodi face ce face și tot bine îi merge în dragoste. Chiar dacă a avut parte de multe despărțiri, afaceristul nu petrece niciodată prea mult timp singur, iar iubitele par a fi modele de fiecare dată. Nici actuala iubită nu face excepie de la regulă, iar relația lor pare să fi depășit deja prima cumpănă. Acum, make-up artistul îl alintă în fața tuturor, iar cei doi nu se mai ascund deloc.

Alex Bodi, alintat de iubită în timpul vacanței

În acest weekend, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și partenera lui s-au urcat în mașină și au pornit către o locație specială, pentru a petrece câteva zile împreună departe de agitația orașului. Aparent, cei doi au închiriat o proprietate de mari dimensiuni, cu piscină, într-o zonă mai izolată. Priveliștea de care au parte este cu adevărat de basm, pentru că pe lângă respectivul imobil trece un pârâu și sunt înconjurați de natură, dar au parte de tot confortul dorit.

La prânz, afaceristul a decis să stea la soare pe marginea piscinei, iar iubita lui l-a surprins într-o fotografie pe care a postat apoi pe rețelele de socializare. În cadrul postării, blondina a scris în spaniolă „el jefe” - ceea ce se traduce „șeful” - apoi l-a etichetat pe omul de afaceri.

Astfel, make-up artistul a dezvăluit ceea ce pare a fi un alint pe care îl folosește la adresa lui Alex Bodi.

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex