ULTIMA ORA

Laurențiu Reghecampf a ieșit la atac! Ce a spus antrenorul despre încă soția lui, Anamaria Prodan: ”E plină de ură, de răutate”

Laurențiu Reghecampf s-a dezlănțuit, iar după luni întregi în care Anamaria Prodan l-a atacat, acum a venit și rândul antrenorului. Ce spune el despre încă soția lui, după tot ceea ce a declarat în presă până acum.

  • Laurențiu Reghecampf s-a dezlănțuit
  • Antrenorul, despre Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu a încetat să-și exprime reacțiile acide la adresa lui Laurențiu Reghecampf încă de când s-a aflat că vor divorța, iar dacă până acum el a ales să nu vorbească, de această dată s-a dezlănțuit și antrenorul.

Laurențiu Reghecampf a ieșit la atac în scandalul cu Anamaria Prodan

În podcastul ”Acasă la Măruță”, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre încă soția lui, pe care o caracterizează ca fiind ”plină de urâ și de răutate”. El a mărturisit că Anamaria Prodan face aceste lucru urâte care mai târziu îi vor dăuna băiatului lor, Bebeto. 

„E plină de ură, de răutate, de mojicie. Vorbește foarte urât. Face lucruri care o să-i dăuneze, la un moment dat lui Bebe. Până la urmă, eu sunt tatăl lui, indiferent de cum aș fi, sunt tatăl lui. Cum mi-ar sta mie, acum, Laurențiu Reghecampf, să vin să spun ce știu despre Anamaria. Sunt 15 ani, știu și eu multe. N-aș putea să fac niciodată așa ceva. Cum să vorbesc eu de mama lui?!”, a spus Laurențiu Reghecampf pe YouTube.

Laurențiu Reghecampf susține că tot ceea ce face Anamaria Prodan e foarte urât și că înainte de a vorbi despre el și Corina Caciuc, impresara ar trebui să se gândească la ceea ce a făcut ea în relația pe care a avut-o cu antrenorul timp de 15 ani.

Încă soțul impresarei mărturiește că ar fi trebuit să ia decizia separării încă din momentul în care a avut loc scandalul cu Dan Alexa.

”Tot ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine, în primul rând! Ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine! Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu lucrurile cum trebuie în relația cu mine și eu am greșit mereu. Pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe. Îmi pare rău că n-am luat decizia de atunci, de la scandalul cu Dan Alexa.” a mai spus Laurențiu Reghecampf în podcastul Acasă la Măruță.

Anamaria Prodan continuă declarațiile dure

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e la cote maxime, iar impresara continuă să facă declarații tranșante la adresa lui. Ea a precizat la Antena Stars că încă soțul ei spune toate aceste lucruri deoarece e obligat de Corina Caciuc, căci ea l-ar avea la mână cu ceva pe tatăl viitorului ei copil.

”Milogul mic era faultat de amantă la greu, semnele le vedeți și azi pe fața lui. Cum ieșea din cuvântul ei își lua na na la fundulețul gol, așa râde orașul că îi plăcea :)). Acasă nu-l băteam că nu știam că îi place umilința”, a scris ea pe Instagram, în urmă cu câteva ore.

 Sursa

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex