ULTIMA ORA

Interlopii care l-au șantajat pe Florin Salam, scandal cu o judecătoare / Cum au încercat să scape de magistrat

 Mafioții care au șantajat mai mulți artiști, printre care și Florin Salam, au crezut că se pot trage de șireturi cu judecătorii cum se trăgeau cu șefii Poliției, noaptea, printre cruci; așa că au făcut scandal la tribunal, că nu le convine cum se comportă judecătoarea cu ei.

  • Mafioții din clanul Duduianu au recuzat-o pe judecătoarea care le făcea zile fripte
  • Instanța le-a respins cererea și i-a pus să achite și cheltuieli judiciare
  • Interlopii sunt cei care au negociat cu șefii poliției cum să încalce legea la funeraliile lui Emi Pian

Obișnuiți să aibă la dispoziția lor șefi din poliție, pe care îi chemau, ca pe aghiotanții lor, noaptea, prin curțile bisericilor, pentru a negocia cum să comită fapte ilegale, membrii clanului Duduianu s-au apucat să facă legea și la judecătorie. Așa că, supărați pe o judecătoare care nu asculta de ei, așa cum ascultau șefii poliției, mafioții au depus cerere de recuzare. Dar, ghinion!

„Respinge ca neîntemeiată cererea de recuzare formulată de inculpatul Duduianu Florin (foto sus), prin apărător ales, împotriva doamnei judecător X.Y. în cauza penală nr. 35429/299/2020 aflată pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti. Trimite cauza completului iniţial învestit, în vederea soluționării. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen., obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Fără cale de atac”, a dispus instanța.

Recent, la tribunal a fost deschis un dosar, pentru admiterea cererii de valorificare a bunurilor sechestrate. Conform legii, „procurorul sau instanţa de judecată care a instituit sechestrul poate dispune de îndată valorificarea bunurilor mobile sechestrate, la cererea proprietarului bunurilor sau atunci când există acordul acestuia”, dar și atunci când stabilește că valoarea bunurilor scade pe măsură ce trece timpul. „În cursul procesului penal, înainte de pronunţarea unei hotărâri definitive, atunci când nu există acordul proprietarului, bunurile mobile asupra cărora s-a instituit sechestrul asigurător pot fi valorificate, în mod excepţional, în următoarele situaţii: atunci când, în termen de un an de la data instituirii sechestrului, valoarea bunurilor sechestrate s-a diminuat în mod semnificativ, respectiv cu cel puţin 40% în raport cu cea de la momentul dispunerii măsurii asigurătorii”, este una dintre împrejurările în care se pot scoate la licitație bunurile incupaților.

Florin Salam a fost abordat de mai multe ori de interlopii Anaser, Aramis și Vențer, care l-au ținut sub teroare, rând pe rând. Procurorii au reușit să probeze trei fapte de șantaj, comise în perioada martie 2019 - iulie 2020, după cum urmează: „Duduianu Florin, zis Anaser, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj (data faptei 03.03.2019 – 21.03.2019, persoană vătămată - Stoian Florin, zis Florin Salam). (...) Vențer Nicolae-Mihai, zis Vențer, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la șantaj (data faptei 19.06.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam). (...) Constantin Nicolae, zis Aramis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, în formă continuată (două acte materiale), 19.06.2020, 25.06.2020-10.07.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam)”.

Comparativ cu celelalte victime din dosar, Florin Salam a scăpat ușor cu șantajul, dacă ținem cont de faptul că unii artiști au fost bătuți și sechestrați. De exemplu, Sofian Văduva, zis Denom, a fost trimis în judecată pentru că l-a șantajat pe Leonard-Mădălin-Octavian Gaftone, zis „Leo de la Kuweit” și l-a sechestrat pe Marian Marin, zis Marinică Nămol”, pe care l-a și tâlhărit, împreună cu Anaser.

Sursa 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex