ULTIMA ORA

Hoții de șampoane, dansuri amețitoare pe TikTok. Ce mesaj au transmis cei doi frați, după ce au vrut să fure peste 90 de produse: ”Am bubuit netul” / FOTO

Hoții de șampoane uimesc în continuare pe toată lumea. Deși i-a cunoscut o țară întreagă, după ce au fost prinși încercând să fure peste 90 de produse de îngrijire a părului, cei doi frați sunt mai relaxați și se distrează mai bine ca niciodată. Drept dovadă, au dansat fără oprire, pe TikTok!

  • Ce mesaj au hoții de șampoane pentru hateri
  • Ce au postat cei doi frați pe TikTok
  • Andreea și fratele, mișcări senzuale

Cei doi frați au fost prinși zilele trecute în unul dintre supermarketurile din țară. Bineînțeles, camerele de luat vederi i-au surprins în timp ce băgau în buzunarele gecilor peste 90 de șampoane.

Hoții de șampoane, dansuri amețitoare pe TikTok

Amândoi sunt celebri și pe rețelele de socializare. Prin postările pe care le fac pe TikTok, doresc să demonstreze că au o stare financiară cât se poate de bună și că nu se uită la bani, mai ales în condițiile în care se îmbracă din cap până în picioare numai cu haine de firmă.

Ei bine, ultima lor faptă a demonstrat că realitatea este, de fapt, alta. Au vrut să fure peste 90 de șampoane pe care să le vândă ulterior, cel mai probabil. Mulți români le-au adus acuzații extrem de dure, însă se pare că cei doi frați au și un mesaj pentru cei care îi jignesc.

Andreea și fratele ei au postat în urmă cu puțin timp un videoclip pe TikTok în timp ce dansau. Bineînțeles, nu au ezitat să le arate urmăritorilor lor mișcările amețitoare și păreau să fie mai fericiți ca niciodată.

Ce mesaj au hoții de șampoane pentru hateri

În continuare, hoții de șampoane demonstrează că nu le pare rău pentru ceea ce au încercat să facă și că, mai mult decât atât, sunt convinși 100% că nu vor fi pedepsiți nici de către lege, așa cum au explicat și la Acces Direct.

Și pentru că au primit o mulțime de comentarii negative, cei doi au dorit să lămurească lucrurile și să îi pună la punct pe cei care îi vorbesc de rău.

”Să o zic pe față / Mie nu îmi pasă / De toate frustratele care nu mai au viață / Hai să înceapă hate-ul / C-am bubuit netul”, sunt câteav din versurile melodiei pe care au dansat cei doi.

Andreea are doar 26 de ani, este o tânără mămică și are un băiețel, însă, cu toate acestea, se afișează extrem de provocator pe rețelele de socializare. Primește o mulțime de comentarii din partea bărbaților și videoclipurile ei strâng până la 200 de mii de vizualizări.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex