ULTIMA ORA

Bărbatul care o susține din umbră pe Anamaria Prodan, show cu șampanie la un club din Timișoara / VIDEO EXCLUSIV

Bărbatul care o susține de mai mulți ani pe sexy impresara, pe Anamaria Prodan, a făcut un show incendiar cu șampanie, la un club de fițe din țară, zilele trecute. Bineînțeles, toți petrecăreții și-au îndreptat atenția asupra lui. Iată despre cine este vorba și ce relație are, de fapt, cu Anamaria Prodan!

  • Moise Olariu, bărbatul care o susține necondiționat pe impresară
  • Cum a fost surprins într-un club de fițe
  • Ce relație au, de fapt, Moise Olariu și Anamaria Prodan

Puțini sunt cei care știu că Anamaria Prodan este susținută de mai mulți ani din umbră de un bărbat care se ferește pe cât posibil de luminile reflectoarelor. De asemenea, nu dorește să facă neapărat din viața lui subiecte de discuție.

Bărbatul care o susține din umbră pe Anamaria Prodan, show cu șampanie

Cu toate acestea, poate fi considerat un bărbat cât se poate de influent. Are o avere de-a dreptul impresionantă, iar ”aroganțele” pe care le face sunt dovada vie a acestui lucru. Este vorba despre nimeni altul decât Moise Olariu, cel care îi este și fin Anamariei Prodan.

Ei bine, cei doi se înțeleg de minune de mai mulți ani, se sprijină reciproc și se ajută indiferent de situație. Sunt prieteni buni de foarte mult timp, chiar de pe vremea când amândoi locuiau în America.

Moise Olariu, zis și Boxi, a făcut senzație la deschiderea unui club de fițe din Timișoara. A fost show de zile mari în clubul din Timișoara și, deși a scos sume de-a dreptul impresionante din buzunar, finul sexy impresarei părea să fie mai relaxat ca niciodată.

Ce relație au, de fapt, Moise Olariu și Anamaria Prodan

Moise Olariu a apărut de mai multe ori în public alături de fina sa, de Anamaria Prodan, însă nu este la fel de activ pe rețelele de socializare așa cum este sexy impresara, dorind să ducă o viață cât se poate de liniștită și armonioasă.

Cu toate acestea, finul Anamariei Prodan se mândrește cu o soție superbă și cu o fiică care le seamănă amândurora de minune. Laura, partenera de viață a lui Moise Olariu, are o relație extrem de apropiată și specială cu Anamaria Prodan.

Cele două au apărut de mai multe ori în fotografii împreună, iar soția lui Moise Olariu are o comunitate de-a dreptul impresionantă de urmăritori și pe rețelele de socializare, acolo unde îi încântă pe internauți cu imagini de colecție, cu buchete de flori imense, peisaje de basm sau apariții incendiare.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex