ULTIMA ORA

Anamaria Prodan, plângere împotriva lui Laurențiu Reghecampf în Emirate. De ce îl acuză impresara pe încă soțul ei

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin război, iar în această lună cei doi se vor întâlni la tribunal, acolo unde va avea loc primul termen al divorțului. Până atunci însă, Spynews.ro vă prezintă noi detalii despre separare. Impresara a depus o plângere penală pe numele încă soțului ei, chiar în Emiratele Arabe Unite.

  • Anamaria Prodan, plângere penală pe numele lui Laurențiu Reghecampf
  • E război uriaș între cei doi soți

Avem noi informații despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, iar până să-i vedem față-n față la tribunal, trebuie să vă spunem că impresara a decis să facă plângere penală pe numele încă soțului ei, în Emiratele Arabe Unite. 

Anamaria Prodan a depus o plângere penală pe numele lui Laurențiu Reghecampf, în Emirate

Se pare că impresara are toate dovezile necesare prin care să arate că Laurențiu Reghecampf a fost ajutat de câțiva prieteni de-ai săi să sustragă bunuri din casa în care locuia cu Anamaria Prodan și pe care să i le dea Corinei Caciuc sau să le folosească împreună cu ea.

Anamaria Prodan a depus totul la Poliția din Emirate, iar cei implicați au fost chemați la audieri și interogatoriu, însă până în prezent Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc nu au ajuns să dea cu subsemnatul, asta deoarece nu se află în Dubai.

Spynews.ro a aflat că cel care i-a povestit Anamariei Prodan de toate cele întâmplate a fost chiar Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, care în acel moment i-a furnizat impresarei, cea pe care a considerat-o ca o a doua mamă, tot ce s-a întâmplat fiind disperat de comportamentul tatălui său.

Caciuc Caciuc, filmări și fotografii din casa Anamariei Prodan. Imaginile au ajuns la Poliție

Mai mult de atât, partenerul în firma de impresariat a Anamariei Prodan, Rimoun Hanouch, a fost folosit în tot acest timp de către Laurențiu Reghecampf pentru a ascunde furturile și pe Corina Caciuc, iar impresara are toate dovezile pentru a arăta acest lucru. 

Totodată, Anil Arjandas, cunoscutul designer căsătorit cu o româncă, a fost implicat în faptele pe care Laurențiu Reghecampf le-a săvârșit în perioada aceea, acoperindu-l și contribuind astfel la furtul antrenorului din casa unde el locuia cu Anamaria Prodan.

Spynews.ro a mai aflat că Anamaria Prodan deține mai multe poze și filmări cu Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, în timp ce se afla chiar în casa lor din Dubai. În toată acea perioadă iubita lui Reghe se distra ”pe patul impresarei”, asta în timp ce ea se afla în România.

Toate aceste dovezi au ajuns pe mâna oamenilor legii din Emiratele Arabe Unite, iar în acest caz mai e anchetată și o prietenă de-a Corinei Caciuc, implicată și ea în scandalul momentului. 

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex