ULTIMA ORA

VIDEO / Dușmanul de moarte al fraților Cămătaru, aroganță maximă în arest la domiciliu / Costel Biju a filmat un videoclip în care se vorbește despre viața și faptele lui

 

Liderul interlop Robert al lui Ioc, considerat cel mai mare dușman al fraților Nuțu și Sile Cămătaru, și-a comandat propriul videoclip muzical. Videoclipul a fost filmat în locuința lui Ioc, într-un moment în care acesta se afla în arest la domiciliu, după ce l-a înjunghiat pe unul dintre oamenii de bază ai temuților săi rivali.

  • Robert Ioc a fost, în trecut, unul dintre locotenenții fraților Cămătaru
  • Interlopii au devenit dușmani de moarte după ce s-au bătul pe holurile Curții de Apel București
  • Liderul interlop a fost arestat după ce și-a înfipt cuțitul în Alex Stoica, zis Aticu, cumătru al fostului său șef


Robert Bușă, zis Ioc, s-a remarcat în lumea interlopă, cu ani în urmă, dept unul dintre cei mai violenți locotenenți ai Cămătarilor. Acesta avea însă întoarcă armele, la propriu, după un scandal sângeros, cu împușcături, care a avut loc în anul 2012, pe strada Eclipsei din Popești Lerordeni, unde oamenii lui Nuțu Cămătaru s-au încăierat lui liderii grupării Sportivilor. Ajuns la închisoare, Ioc i-a reproșat șefului său Nuțu Cămătaru că nu îl ajută cu bani pentru avocați, iar de aici relația lor a degenarat într-o ură fără sfârșit.

Pe acest fond, Robert al lui Ioc s-a bătut cu Sile Cămătaru, pe holurile Curții de Apel București, unde erau judecați împreună pentru conflictul din strada Eclipsei,iar în februarie anul trecut Ioc l-a înjunghiat în burtă pe Alex Stoica, zis Aticu, unul dintre cumetrii lui Nuțu. După ce Tzancă Uraganu a filmat un videoclip în care Nuțu și Sile Cămătaru au apărut alături de familie, anul trecut, înainte de Revelion, a venit rândul lui Robert al lui Ioc să fie eroul principal al unui videoclip muzical.

Robert al lui Ioc a fost eliberat
Acesta a apelat la Costel Biju care a compus piesa „Băieții mei, băieții mei”, în care vorbește despre Ioc și familia lui, videoclipul fiind filmat în casa interlopului, în timp ce se afla încă în arest la domiciliu. Abia după ce piesa a fost lansată, Ioc a fost trecut în control judiciar printr-o decizie a magistraților Tribunalului București, zilele trecute.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex