ULTIMA ORA

Lovitură de teatru în cazul urmăritului internațional Mircea Nebunu / Gruparea Sportivilor, în stare de șoc

 

Autoritățile române așteaptă ca liderul interlop Mircea Nebunu să fie urcat în avion și trimis în România pentru a fi încarcerat. Acesta s-a refugiat în Italia după ce a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Arad și era convins că va scăpa de executarea pedepsei.

  • Fratele lui Mircea Nebunu a anunțat că liderul interlop va scăpa de pușcărie
  • Autoritățile române țin legătura cu poliția italiană pentru predarea lui șefului grupării Sportivilor

Condamnat la un an și o lună de în închisoare după ce a fost prins în timp ce conducea fără permis, la Punctul de Frontieră Nădlac, Mircea Nebunu a fugit în Italia, înainte ca magistrații Curții de Apel Arad să pronunțe o sentință definitivă.

Liderul după ce a stat ascuns pentru o bună bucată de vreme, liderul grupării Sportivilor a fost prins de poliția italiană și încarcerat. Imediat, fratele acestuia, Vali Nebunu, urmărit internațional la rândul său, a făcut un anunț prin intermediul unui site de socializare, în care l-a acuzat pe Bebino , principalul lor rival, de faptul că l-ar fi dat pe Mircea pe mâna polițiștilor. În același context, Vali Nebunu a spus că fratele său va fi eliberat, deoarece în Condul penal italian conducerea fără permis nu este pedepsită.

Mircea Nebunu așteaptă decizia finală
Informația aruncată în spațiul public de Vali Nebunu a fost, însă, contrazisă de autoritățile române. Surse judiciare au explicat, pentru spynews.ro, că singurul motiv pentru care liderul interlop din sectorul 4 nu a fost încă extrădat, este că acesta a atacat decizia în instanță și se așteaptă decizia definitivă a magistraților curții superioare, în condițiile în care prima instanță a hotărât ca Mircea Nebunu să fie trimis, sub escortă, în România.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex