ULTIMA ORA

Nevasta unui interlop celebru, cu pistolul, prin București / Imagini exclusive

 

Nevasta unui interlop celebru face furori în rândul mafioților din România, cu o poză în care apare înarmată cu un pistol.

  • Bogdan-Iulian Iordache, alias Faraonul de la Madrid, și-a făcut nevasta vedetă, pozând-o cu un pistol
  • Imaginea a fost surprinsă în București, în drum spre un chef de interlopi
  • „Bombardierii” au mărturisit că și-ar dori și ei o armă la fel, sperând, probabil, că vor avea cu ce să le zboare dușmanilor creierii

Bogdan-Iulian Iordache, alias Faraonul de la Madrid, și-a transformat nevasta într-o veritabilă vedetă pe un site de socializare, după ce a postat o fotografie în care femeia apare înarmată cu un pistol. Nu se știe dacă arma era cu muniție letală, cu gloanțe de cauciuc sau o „jucărie” tip airsoft - un verdict putând fi dat doar de experții Poliției Române sau de armurierii autorizați -, însă ultima variantă este cea mai plauzibilă, fiindcă interlopul nu și-ar fi băgat în belele „regina”.

Un lucru este cert: imaginea a devenit virală, iar printre cei care au apreciat-o s-a numărat și celebrul interlop Costel Corduneanu. Unii dintre prietenii lui Iordache au mărturisit, public, că și-ar dori și ei o asemenea armă, sperând, probabil, că vor avea cu ce să zboare creierii dușmanilor. În alte imagini care par a fi surprinse în aceeași seară, dat fiind faptul că nevasta lui Iordache purta aceeași vestimentație, femeia apare alături de crema societății, la un botez.

Veniți în România pentru a participa la botezul amintit, Iordache și soția au profitat de ocazie pentru a se întâlni cu Vali Nebunu și nevasta acestuia, cumetrii lor. Cei patru au mers la mall și, ca orice șmecheri care se respectă, s-au pozat la masă, cu farfuriile pline.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex