ULTIMA ORA

Paranghelie cu purcei de lapte, băutură şi muzică lăutărească chiar în faţa unui hotel din Mamaia

Când soarele şi marea nu sunt suficiente, turiştii se mai dedau şi la lucruri mai nespecifice litoralului.

Paranghelie cu purcei de lapte. Cum ar fi paranghelii cu purceluşi la proţap şi muzică lăutărească, stropite din belşug cu alcool. Concret, mai multe familii de romi venite pe litoral au gătit purcei de lapte și au făcut o petrecere chiar în fața unui hotel din stațiunea Mamaia, aşa cum arată imaginile surprinse de publicaţia constantadeazi.ro.

Scenele neobişnuite s-au petrecut vineri, 30 iulie, în fața hotelului Riviera din Mamaia. Deranjați de zgomot, câțiva turiști au sunat la poliție. Petrecerea s-a spart odată cu sosirea echipajului de la Poliția Locală. Petrecăreții s-au ales cu amenzi.

Ulterior, femeile au fost lăsate să strângă mesele, în timp ce bărbații s-au retras liniștiți în hotel.

Rolls-Royce-ul unui interlop, rămas fără benzină într-un sens giratoriu din Mamaia

Staţiunea Mamaia a fost scena şi unei alte întâmplări pe care nu o vezi în fiecare zi. Rolls-Royce-ul unui interlop a rămas fără benzină într-un sens giratoriu. În imaginile surprinse de martori, se observă cum mașina rămâne blocată și îngreunează circulația rutieră din zonă.

Șoferul, cu numere de București, a rămas fără combustibil, chiar în sensul giratoiu.

 Posesorul autovehiculului Rolls Royce este Nuredin Beinur, un controversat om de afaceri poreclit şi ”Spaima Litoralului”. Acesta deţine în Constanţa mai multe buticuri cu haine, în special costume de baie. Bolidul său de lux a fost fotografiat la unul dintre buticuri, chiar zilele trecute.

Sursa: romaniatv.net

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex