ULTIMA ORA

Interlopul care l-a jefuit pe Florin Salam, căutat și de poliția britanică / Este bănuit de mai multe escrocherii cu ceasuri și mașini

Urmărit internațional în România după ce a fost acuzat că l-ar fi jefuit, în mod sistematic, pe Florin Salam dar și pe alți lăutari de succes, liderul interlop Anaser Duduianu are probleme și în Marea Britanie, țara în care și-a găsit adăpost. Acesta ar fi înșelat mai multe persoane, tot de origine română, care au solicitat sprijinul autorităților londoneze.

  • Anaser Duduianu este căutat de anchetatorii români după ce i-ar fi luat lui Florin Salam sume uriașe de bani
  • Liderul interlop și-a găsit adăpost în mediile românești de la Londra, unde continuă să câștige sume mari de bani

Anaser Duduianu este unul dintre fiii celebrului Cristofor, considerat de mulți drept unul dintre cei mai temuți intrelopi din așa numita gardă veche, care a s-a impus pe străzile Bucureștiului la scurt timp după revoluția din 1989. Împreună cu frații lui, Anaser a dus mai departe tradiția familiei și s-a implicat, încă de foarte tânăr, în infracțiuni cu violență, unele sângeroase.

Ultimele sale necazuri cu legea din România au pornit după ce Florin Salam a depus o plângere în care a povestit, cu lux de amănunte, cum a fost extorcat de băieții lui Cristofor, care l-au obligat să le dea sume de ordinul sutelor de mii de euro. 

Anaser nu a fost localizat de autoritățile din România
Arestat în lipsă, Anaser a fugit în Marea Britanie, unde, cu toate că frecventează mediile românești sau a fost chiar internat în spital după ce a fost bătut de alți români, nu este observat de polițiștii englezi și nici localizat de autoritățile din România. Potrivit unor surse apropiate clanului Duduianu, acesta ar fi căutat și de polițiștii din Londra după ce pe numele lui ar fi fost depuse două plângeri care privesc presupuse infracțiuni de înșelăciune. Este vorba despre o persoană care a reclamat faptul că ar fi fost înșelată cu un ceas în valoare de câteva zeci de mii de euro și o altă victimă care ar fi susținut că Anaser Duduianu ar fi păcălit-o cu un autoturism de lux.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex