ULTIMA ORA

Un român a primit jumătate de tonă de cocaină după ce a comandat banane. Cum au ajuns drogurile în depozitul din Chiajna

Un importator român a avut parte de surpriza vieții lui când a realizat că în loc de banane a primit jumătate de tonă de cocaină. Drogurile în valoare de 50 de milioane de euro au fost aduse în depozitul din Chiajna al bărbatului. 

  • A comandat banane, dar a primit cocaină.
  • Cum s-a ales un importator român cu jumătate de tonă de cocaină

Un importator a chemat imediat poliția când și-a dat seama că în cutiile din depozitul său sunt sute de kilograme de cocaină, în loc de bananele pe care le comandase. Totul s-a petrecut la doi pași de Capitală, în Chiajna.

Pachetele conțineau o captură cu adevărat impresionantă. În total, bărbatului i-au fost trimise 503 kilograme de cocaină, ajunse acum pe mâna autorităților, într-un mod neobișnuit.

Bărbatul aștepta banane, dar a primit jumătate de tonă de cocaină

Românul care s-a ales cu asemenea ”marfă” este un importator de fructe și legume. Acesta a făcut o comandă de banane din Belgia și a avut parte de o surpriză de proporții când, în loc de banane, cutiile primite erau pline de cocaină.

Fără să stea pe gânduri, bărbatul a sunat la 112. La fața locului au ajuns în scurt timp cei de la Crimă Organizată, care au făcut și teste de laborator. Astfel, s-a descoperit că drogul găsit are o puritate de 98%.

Deocamdată nu se știe de unde proveneau drogurile și care era adevărata destinație. În aceste momente, anchetatorii fac eforturi să stabilească locul unde trebuiau să ajungă sutele de kilograme de cocaină.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex