ULTIMA ORA

Mașina unui luptător de kickbox din Timișoara, incendiată în toiul nopții! Făptașul a fost surprins de camerele de supraverghere. Cum a acționat / FOTO

Caz șocant într-o localitate din Timișoara! Mașina unui luptător cunoscut de kickbox a fost incendiată chiar în toiul nopții. În ciuda planurilor făptașului, acesta a fost surprins de ajutorul camerelor de supraveghere. Iată în ce mod a acționat. Detalii cutremurătoare!

  • Autoturismul unui luptător de kickbox din Timișoara a fost incendiat noaptea trecută.
  • Camerele de supraverghere l-au surprins pe făptaș în plină acțiune.

Un luptător de kickbox din Timișoara, a trăit un real șoc atunci când și-a găsit mașina făcută scrum! Autoturismul lui Alin Văcăreanu, căci despre el este vorba, a fost incendiat noaptea trecută, în fața unei case din localitatea Giarmata. Din fericire, atacatorul a fost surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere în timp ce dădea foc mașinii.

Mașina unui luptător de kickbox din Timișoara a fost incendiată în toiul nopții

În cadrul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum o mașină oprește la un momente dat în fața vilei situată în Giarmata, Timișoara, iar din autoturism coboară un invidid suspect. Acesta a mers șintă către automobilul luptătorui de kickbox Alin Văcăreanu și-l stropește cu un lichid inflamabil, iar mai apoi dă foc mașinii. Toată scena s-a produs în mai puțin de un minut, adică în jur de 30 de secunde.

Făptașul a fost surprins cu ajutorul camerelor de supraverghere

Având în vedere că mașina lui Alin Văcăreanu a fost stropită cu lichid inflamabil, aceasta s-a aprins în doar câteva secunde ca o torță. La scurtă vreme, în cadru își face apariția și luptătorul de kickbox, adică proprietarul mașinii, alături de câțiva amici. Făptașul însă se făcuse deja nevăzut, înainte de a da socoteală pentru fapte lui șocantă.

După ceva timp, la fața locului au ajuns pompierii și polițiștii, oamenii legii deschizând o anchetă. Conform comunicatului transmis de IPJ Timiș, Poliția a fost anunțată de atac în jurul orei 04:20.

„În cursul acestei dimineți, în jurul orei 04:20, polițiști Secției 1 Poliție Rurală Timișoara, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Giarmata, ar fi izbucnit un incendiu la un autoturism parcat. Polițiști s-au deplasat de urgență la fata locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă”, se prezintă în comunicatul IPJ Timiș, conform observatornews.ro.

Tot Observator mai informează că la fața locului a fost prezent și un detașament de pompieri venit pentru a stinge incendiul. În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere în cadrul căruia se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor producerii evenimentului.

Sursa:  spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex