ULTIMA ORA

Afaceristul care l-a îngropat pe Fane Spoitoru, dus pe ultimul drum / Amănunte incredibile despre trecutul fratelui de cruce al celebrului interlop

Cel mai bun prieten al lui Fane Spoitoru a murit, în Turcia, în timp ce încerca să se trateze de un cancer la plămâni. Cunoscut sub numele de Lucian Năsosu, omul de afaceri a suportat, în secret, cea mai mare parte din costurile funeraliilor organizate pentru fostul lider al lumii interlope.

  • Lucian Năsosu a fost cel mai bun prieten al lui Fane Spoitoru
  • Omul de afaceri a plătit, în secret, funeraliile fostului lider al lumii interlope
  • Bărbatul a decedat în Turcia, unde se trata după ce a fost diagnosticat cu o boală cumplită

Lucian Ionescu, zis și Năsosu, a fost unul dintre cei mai respectați interlopi proveniți din așa numita „gardă veche”. Fost pungaș înainte de 1989, Lucian Năsosu și-a investit banii, după Revoluție, în mai multe afaceri, însă, în cele din urmă, a făcut avere de pe urma unui restaurant situat în sectorul 3, care avea mai multe saloane pentru evenimente.

Prieten apropiat al lui Fane Spoitoru, Lucian Năsosu a suferit extrem de tare după decesul acestuia. Mai mult, pentru ca familia fostului mare lider interlop nu trecea printr-o perioadă fastă din punct de vedere financiar, acesta ar fi suportat, în mare parte, costurile pentru funeraliile acestuia, pentru care, spun surse din anturajul său, ar fi scos din buzunar aproximativ 100.000 de euro.

Lucian Năsosu a murit în Turcia
De altfel, omul de afaceri era cunoscut ca un filantrop care se implica ori de câte ori apropiați de-ai săi aveau probleme de sănătate și nu de puține ori ar fi plătit, pentru aceștia, tratamente în străinătate. Ca o ironie, Lucian Năsosu a fost diagnosticat, la rândul său, cu o boală gravă, la plămâni. Drept urmare, a plecat în Turcia pentru tratament, însă organismul nu a reacționat pozitiv. Lucian Năsosu a decedat într-o clinică din Turcia, iar trupul acestuia urmează să fie repatriat. Autoritățile se așteaptă ca la înhumarea acestuia să participe un număr foarte mare oameni, atât din București, cât și din alte orașe ale țării.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex