ULTIMA ORA

Șeful Clanului Sportivilor, botez cu „reclamații”. Unii meseni s-au plâns de meniu, iar alții că s-ar fi murdărit de noroi

Mircea Nebunu a organizat, în weekend, botezul fiului său. Petrecerea, la care au participat sute de interlopi, a fost animată de lăutari de top, ca „Regele” Florin Salam sau Leo de la Kuweit, dar nu a lipsit nici Alex Velea, care a dat o reprezentație însoțit de dansatorii săi. Totuși, nu a fost lipsit de critici modul în care a fost organizată petrecerea liderului grupării Sportivilor. 

Unii invitați s-au plâns de meniu, iar alții au reclamat că s-ar fi murdărit de noroi, în condițiile în care petrecerea a avut loc într-un cort, pe o baltă din județul Călărași. În același timp, de la botez ar fi lipsit nume importante din rândul celor care, acum mai bine de 15 ani, au stat la baza înființării grupării Sportivilor.

Distracție pe malul bălții

Considerat lider al Clanului Sportivilor, Mircea Nebunu a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, botezul fiului său, Cosmin. Surse din anturajul liderului interlop au dezvăluit, pentru CANCAN, că petrecerea a fost organizată pe malul unei bălți din județul Călărași, care îi aparține unui apropiat al său, cunoscut sub numele de Boby.

La petrecere au venit să cânte mai mulți lăutari, dintre care nu putea lipsi Florin Salam, născut și crescut în Berceni, cartier considerat fieful grupării Sportivilor. Alături de „Rege” a mai evoluat la microfon și Leo de la Kuweit, un protejat al liderului interlop, dar și Alex Velea, care a venit inclusiv alături de echipa lui de dansatori.

„Botezul anului” ar fi lăsat loc de mai bine

Sursele citate au povestit că ceea ce era anunțat, în lumea interlopă, drept „botezul anului” ar fi lăsat loc de mai bine. În acest sens, meniul ar fi fost unul sărăcăcios, iar unii invitați s-ar fi plâns că și-au murdărit hainele de noroi.

În plus, unii dintre meseni, mulți prieteni din copilărie cu Mircea Băluș, alias Nebunu, i-ar fi dat acestuia sume care nu au depășit 150 de euro. Cât despre unii membri de referință ai grupării, cum sunt Cristi Calu și Radu Roșca, aceștia nu au venit, pur și simplu, la botez. În schimb, spun sursele CANCAN, ar fi trimis, totuși, plicuri cu bani.

 Sursa: cancan.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex