ULTIMA ORA

Ce legătură are Fulgy cu Fane Văncică, interlopul care l-a înjunghiat pe fiul lui Sile Cămătaru

 

Problemele se țin scai de Fulgy! După ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, a amenințat prin intermediul unui live mai multe persoane, băiatul Clejanilor a făcut scandal și într-un cazino din Capitală. A fost dat afară, dar tânărul nu a suportat umilința așa că a venit cu ajutoare, mai exact cu Fane Văncică.

Cei care au vizualizat live-ul în care fiul Clejanilor a fost dat afară dintr-un casino situat într-un mall din Capitală, au putut observa și faptul că Fulgy a amenințat că se întoarce pentru a-și face dreptate, cu Fane Văncică. Potrivit spynews.ro, băiatul Vioricăi de la Clejani, după conflictul avut cu agenții de pază s-ar fi întors alături de interlopul care l-a înjunghiat pe fiul lui Sile Cămătaru.

Potrivit sursei citate, s-ar părea că între Fulgy și Fane Văncică există o legătură neștiută. Și asta pentru că fiul Clejanilor, de ani buni, frecventează cazinourile și ar fi apelat, în nenumărate rânduri, la ajutorul financiar de la liderii interlopi și acesta ar fi fost, de alfel, motivul pentru care Fane Vancică se afla în apropierea lui Fulgy, atunci când acesta a intrat pe ușa cazinoului.

Ce s-a întâmplat în cazino

Din cauza faptului că Fulgy a intrat într-un cazino fără a purta masca de protecție, agenții de pază l-au rugat să-și pună masca, în caz contrar va fi nevoit să părăsească incinta. Până la urmă, pentru că nu a înțeles cu vorba bună, unul dintre aceștia l-a înjurat și l-a scos afară.

Umilit, Fulgy l-a amenințat pe acesta, în timp ce film cu telefonul mobil și l-a amenințat că o să vină cu Fane Vancică și că agentul de securitate va fi „rupt cu bătaia”.

Sursa: cancan.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex