ULTIMA ORA

Noul bolid de 200.000 de euro în care o plimbă Tzancă Uraganu pe Marymar. Cum arată o ieșire în parc cu familia manelistului

Deși viața amoroasă și cea de familie a lui Tzancă Uraganu este în centrul atenției din cauza diferitelor scandaluri, viața de zi cu zi a manelistului pare a fi destul de aproape de normalitate. Precum o familie obișnuită, artistul, iubita lui Marymar și copiii au ieșit la plimbare în parc. Singurul amănunt care i-a făcut să se distingă a fost bolidul de 200.000 de euro care-i aștepta în parcare.

  • Tzancă Uraganu a ieșit la plimbare cu noul bolid de lux.
  • Iubita Marymar și familia artsitului se bucură de au parte de tot ce e mai bun.

Cu o mașină de lux nouă, care l-a costat nu mai puțin de 200 de mii de euro, Tzancă Uraganu a plecat la plimbare cu familia. Nelipsită a fost iubita lui Alina Stoican, alias Marymar, despre care s-a aflat recent că ar fi făcut videochat. De data aceasta, paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe cei doi în compania copiilor și a altor rude după o plimbare prin parc. 

Cunoscut pentru inima lui zburdalinică, Tzancă Uraganu pare să se fi liniștit acum, după ce i-a oferit inelul de logodnă lui Marymar. Deși are o familie mai nonconformistă, manelistul pare a fi un tată ca oricare altul, care a ieșit la o simplă plimbare cu cei mici prin parc.

Tzancă Uraganu, la plimbare cu Marymar și familia în noul bolid

Fără să țină cont de gura lumii, artistul a lăsat-o și pe Lambada și pe actuala soție Mădălina Miu și ajuns în brațele Alinei, care pare să se integreze perfect în familia acestuia. În timp ce manelistul se îndreaptă către bolidul de lux, un Mercedes Benz S Class în valoare de 200.000 de euro, iubita lui îl urmează alături de fetița acestuia care se află la ea în brațe.

Înainte să ajungă la mașină, Tzancă este foarte preocupat de telefonul mobil și abia când ajunge în locul în care și-a parcat noua achiziție începe să vorbească cu membrii familiei. Pentru câteva momente, manelistul pare să aibă o discuție în contradictoriu cu Marymar, căreia nu îi acordă prea mare importanță. 

În cele din urmă, artsitul din topurile muzicale ale momentului își ia la revedere de la o parte dintre rudele care l-au însoțit în parc și urcă pe scaunul din dreapta al bolidului, lăsând-și iubita să se urce în spate, alături de cei mici.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex