ULTIMA ORA

Cât de mult s-a schimbat Dani Mocanu, după ce a renunțat la manele și s-a pocăit. Iată cum arată acum: ”Ești o forță naturală”

A renunțat la manele și s-a pocăit, dar nu uită niciodată de fanii săi. Cum arată Dani Mocanu, după s-a retras din industria manelelor și s-a dedicat lui Dumnezeu? Chiar el a postat imaginea pe contul său de Instagram, iar fanii au înnebunit. Cei din mediul online s-au întrecut unii pe ceilalți în mesaje care mai de care mai frumoase.

  • Dani Mocanu și-a surprins fanii din mediul online.
  • Reacția incredibilă a fanilor săi.

Dani Mocanu este fără doar și poate unul dintre cei mai iubiți maneliști din România, deși a ales să se retragă din industrie și să se dedice lui Dumnezeu. În ultima zi a anului 2020, ”Regele Vizualizărilor” a renunțat în mod oficial la stilul muzical care i-a pus succesul la picioare, reușind să provoace o durere de nedescris în rândul fanilor săi. Ei bine, acum, la patru luni de când s-a retras din industrie, a postat prima imagine cu el pe rețelele de socializare.

Dani Mocanu a postat prima imagine cu el, după ce s-a retras din industria manelelor și s-a dedicat lui Dumnezeu

După cum puteți observa și în imaginea din galeria foto, Dani Mocanu s-a fotografiat în mașină, îmbrăcat la patru ace și cu ochelari de soare la ochi. De asemenea, postarea celebrului artist a venit însoțită și de un mesaj pe măsură, acesta susținând că ”Lui Dumnezeu îi plac oamenii curajoși”. Mai mult decât atât, Mocanu le-a transmis fanilor cât de dor le este de ei.

”Lui Dumnezeu ii plac oamenii curajoși !!! ⛔️ Nu va fie teama ⛔️ PS - îmi e dor de voi.”, a scris Dani Mocanu pe contul său de Instagram.

Cât despre reacția fanilor, numai una și una. Cei din mediul online nu au putut trece atât de ușor cu vederea ipostaza lui Dani Mocanu și s-au întrecut unii pe ceilalți în mesaje care mai de care mai frumoase și pline de cuvine de laudă. Desigur că nu au lipsit nici comentariile în care internauții îl implorau să revină în muzică.

”LEGENDAAA/ Ne este dor de tine Dănuțule❤️/ Domnu sa fie cu tine💓😂😂/ Ești o forța naturala distrugi tot ce te înconjoară/ Te pup șefule❤️/ Păcat ca v-ați lăsat de muzică 😢😢😢 și acum ascult muzica dumneavoastră/ Forza Mocanu😊/ Scoate o melodie, frate Daniel 👏”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex