ULTIMA ORA

Lider al clanului Duduianu, flagrant eșuat, într-un dosar de trafic de arme / „Mascații” au rămas... mască

Unul dintre liderii clanului Duduianu a trimis o adevărată armată de polițiști înarmați până în dinți la ușa unui om nevinovat, după ce a anunțat autoritățile că respectivul este un traficant de arme foarte periculos. Condamnat la ani grei de pușcărie, liderul interlop făcuse denunțul pentru a-și negocia o pedeapsă mai mică. Totul s-a transformat, însă, într-un film de comedie.

  • Un lider al clanului Duduianu s-a făcut de râs după ce a denunțat un fals traficant de arme
  • Polițiștii au descins înarmați până în dinți în casa unui om complet nevinovat
  • Denom își negociase o pedeapsă mai mică și ar fi cumpărat informația, pe bani grei

Cunoscut sub numele de Denom, bărbatul a devenit membru cu acte în regulă al clanului Duduianu după ce sora sa, Măiastra, s-a măritat cu fratele legendarulului Cristofor. Condamnat la o pedeapsă grea, Denom, care este originar din cartierul Bucureștii Noi, ar fi făcut o înțelegere cu procurorii, în sensul că și-a negociat o reducere a pedepsei în schimbul unui denunț care trimită la închisoare un nume „cu greutate”. Ca urmare, bărbatul le-ar fi spus amchetatorilor că are cunoștință de faptul că un bărbat din orașul ilfovean Mogoșoaia face trafic cu arme de foc și are de vânzare un pistol cu glonț, plus muniția aferentă.

 „Traficantul de arme” nu avea nici după ce să bea apă
Convinși că Denom este bine informat, anchetatorii au organizat acțiune amplă, demnă de capturarea unui vânzător de armament. Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru spynews.ro, că, în momentul descinderii, au descoperit că așa-zisul traficant erau un om săract lipit, care dormea în condiții mizerabile și care nu avea WC nici măcar în curte. Sursele citate au precizat că se bănuiește faptul că Denom ar fi fost înșelat, la rândul său, de o persoană care i-ar vândut informația pentru ca acesta să o folosească mai departe și să-și reducă din anii de pușcărie. Acum, condamnatul riscă să fie pus sub acuzare și pentru inducerea în eroare a organelor de anchetă.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex