ULTIMA ORA

Clanul Duduianu, un nou atac sângeros / Locotenentul „Prințului țiganilor”, executat la comanda fugarului Anaser

Unul dintre oamenii importanți ai temutului clan Cosmos, din Iași, a fost înjunghiat, la Londra, de o „brigadă” de cuțitari care ar fi fost trimisă de Anaser Duduianu, liderul interlop care se ascunde în Marea Britanie după ce a fost acuzat de procurorii DIICOT că l-a șanjat și jefuit pe Florin Salam.

  • Un membru al temutului clan a fost înjunghiat, după o partidă ilegală de poker
  • Apropiații bărbatului rănit îl acuză pe Anaser Duduianu că ar fi în spatele atacului

Fugit din țară, după ce a fost arestat în lipsă, pe motiv că l-ar fi jefuit și șantajat pe Florin Salam, Anaser Duduianu (foto sus), ar fi fost implicat într-un nou incident sângeros. De data aceasta, este vorba despre un scandal care ar fi avut loc la Londra, iar victima ar fi unul dintre membrii importanți ai clanului Cosmos, din Iași, Adrian Hârjan (foto jos).

Bărbatul ar fi fost înjunghiat în urma unui conflict care ar fi avut loc în timpul unei partide ilegale de poker, care ar fi fost organizată într-un imobil situat la periferia capitalei Marii Britanii. Acesta ar fi fost atacat de mai multe persoane, care l-ar fi înjunghiat. Totuși, tăieturile nu ar fi fost unele grave, ci ar fi reprezentat mai degrabă un avertisment.

În replică, unul lider al clanului Cosmos a postat un mesaj pe un site de socializare, în care a anunțat că incidentul nu i-a afectat. „Când am ajuns acolo, erau deja gărzi. Noi nu suntem prăduitori. Noi murim greu. Suntem samurai. Suntem născuți să ne luptăm... Este greșit ce ai făcut tu, Anaser!”, au anunțat aceștia.

Originar din Iași, clanul lui Cosmos Tănase (foto sus), supranumit „Prințul țiganilor”, este cunoscut, în special, pentru infracțiuni cu violență, dar și trafic de persoane. Despre aceștia, presa a relatat, în trecut, că își schingiuiau sclavii minori, pentru a-i folosi la cerșit. Conform presei din Germania, pentru a impresiona trecătorii, copiilor traficați de clanul Cosmos le erau zdrobite degetele cu ciocanul.

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex