ULTIMA ORA

Abi Talent și-a prezent iubita pe internet. E pentru prima dată când trapperul își confirmă o relație

Abi Talent nu mai e singur. În această seară cunoscutul trapper și-a prezentat iubita în mediul online. Pentru toți cei cel îl urmăresc este o mare noutate, asta deoarece până acum nu a confirmat nicio relație.

  • Abi Talent are iubită!
  • Cine e focoasa blondă cu care s-a afișat

Gurile rele au zvonit că Abi Talent ar avea o altă orientare sexuală, asta deoarece nu a fost văzut în preajma niciunei domnișoare până în acest moment. 

Abi Talent și-a prezent iubita pe internet

Ei bine, pentru a închide toate aceste speculații, cunoscutul trapper și-a confirmat în această seară relația pe internet. El s-a afișat alături de o tânără blondă extrem de sexy pe care o îmbrățișează cu foc. 

„V-am zis eu că nu sunt gay”, a scris Abi Talent în dreptul imaginii.

Focoasa blondă cu care Abi Talent se iubește și care l-a făcut pe trapper să se îndrăgostească de ea e o tânără în vârstă de 21 de ani, studentă la Facultatea de Arte și care are și o afacere în domeniul vestimentar.

Mai mult de atât, nu doar iubitul său e celebru, căci și ea are o mulțime de fani în mediul online, având fotografii care mai de care, iar urmăritorii au ajuns la peste 70.000 de la număr pe Instagram.

Abi Talent, scandal uriaș cu Alex Velea, anul trecut

Abi Talent e un personaj foarte controversat în România, iar anul trecut s-a aflat într-un război puternic cu Alex Velea.

Cei doi s-au atacat mult timp în replici dure pe internet, însă după o lungă perioadă în care scandalul a ținut primele pagini ale tabloidelor, aceștia au oprit conflictul.

“Frică? Niciodată! Nu regret nimic din ce am zis şi o mai zic de 10 ori în gura mare. Doar că vedeţi voi, am prea multă putere ca să mă limitez la o ceartă cu Velea, aşa că mai bine o termin!”, a spus Abi Talent

Sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii


Google | Bing | Yahoo | Yandex